Redactie
Redactie Inspiratie 19 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de 3 leukste food festivals dit weekend

Elke vrijdag vind je op Culy.nl een overzicht met drie van de leukste food festivals van Nederland. Met niet alleen food festivals en markten in Amsterdam, maar verspreid door het hele land. 

Toost – Pijnacker

Net als onder andere TREK en Lepeltje Lepeltje reist TOOST met een roedel aan foodtrucks door Nederland. Dit weekend strijken ze neer op het Raadhuisplein in Pijnacker.

Tijdens het festival wordt het eten verzorgd door uiteenlopende foodtrucks zoals de Curryvan, It Rains Fishes, La Cubanita en de Scheveningse Oesterman. Daarbij geniet je van muziek door (plaatselijke) artiesten, een tafelvoetbal en is er een bioscoop voor kinderen.

Toost – 19 en 20 augustus – Raadhuisplein, Pijnacker

CuliNESSE – Rotterdam

Op het strand van de Zevenhuizerplas wordt dit weekend CuliNESSE georganiseerd. Dit food festival draait niet alleen om culinaire hoogstandjes, maar ook zeker om muziek. Denk aan verschillende restaurants uit de regio die hun gerechten (in kleiner formaat) aanbieden en optredens van artiesten.

CuliNESSE – 18 tot en met 20 augustus – Zevenhuizerplas, Rotterdam

Amsterdam Burger Festival – Amsterdam

Dol op burgers? Dan moet je dit weekend echt naar het Stadspodium in Amsterdam (vlakbij Station Sloterdijk) gaan. Kaartjes kosten €8,- en je kunt genieten van de originele en vooral goddelijke burgers van verschillende bars, restaurants en foodtrucks. Van kip tot rund en van kreeft tot vega; er zijn burgers aanwezig in alle soorten en maten.

Amsterdam Burger Festival – 20 augustus – Stadspodium, Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.