Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 2 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Van Culy voor jou: foodie cadeaulabels voor aan je (kerst)cadeaus

De feestdagen zijn niet compleet zonder cadeaus. Zelfs als je Kerstmis niet uitgebreid viert met een lawine aan pakjes, zijn er legio momenten waarop je iemand even blij wil maken met een cadeautje, klein of groot (denk alleen al aan de gastheer/gastvrouw). Speciaal voor jou – en alle mensen die een geschenk van je gaan krijgen – hebben we toffe Culy cadeaulabels ontworpen. Voor aan de ultieme foodie cadeaus!

Gratis cadeaulabels printen met Culy

Of je iemand nou blij gaat maken met die prachtige stoofpan (jaloers!), zelfgemaakte salted caramels of sokken met croissant-print; elk (foodie) cadeautje wordt mooier met een mooie verpakking. Culy’s cadeaulabels maken het helemaal af.

Culy’s Ogechi maakte deze labels. Ogechi: “Hoe leuk is het om een bijpassend label toe te voegen aan het kerstcadeau voor een échte foodie? Daarom heb ik gekozen voor kerstlabels met illustraties van producten en ingrediënten die echt ‘Culy’ zijn. Denk aan het pakje roomboter, een kommetje ramen en de oester. Zo maak je jouw mede-foodie extra blij.”

Hebben!

Hoe kom je aan deze gift tags? Simpel: meld je aan voor Culy’s weekendnieuwsbrief, dan ontvang je ze gratis in je mailbox. Printen, uitknippen en een touwtje erdoorheen en klaar ben je. Happy gifting!

Ben je al geabonneerd op Culy’s weekendnieuwsbrief, dan ontvang je ze bij de eerstvolgende editie in je mailbox. Houd ‘m in de gaten!

Cadeau inspiratie voor foodies:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.