Redactie
Redactie Inspiratie 23 dec 2013
Leestijd: 1 minuut

Culinair journalist Joël Broekaert at 24 uur lang 72 topgerechten voor Serious Request

Hij is nét klaar: Joël Broekaert, culinair journalist van NRC. Hij at de afgelopen 24 uur maar liefst 72 topgerechten van Nederlandse sterrenchefs. Dit enorme menu werd bij elkaar gekookt door 26 Nederlandse topchefs in een culinaire benefietmarathon ten gunste van 3FM’s Serious Request

Broekaert deed live verslag via zijn Twitter-account. Dat was een feestje om bij te houden: er kwam zo ontzettend veel moois langs. Makkelijk was het niet, bleek uit zijn tweets.

M’n handen trillen, m’n oren gloeien, m’n kop bonkt, m’n lippen branden, mijn keel is schor. Over een kwartier heb ik 24 uur gegeten#EVI24

Maar hij volbracht de missie. Wat een held! Nummer 72, de finale, was een ‘ontbijtje’ van Ron Blaauw:

Zie hieronder wat Broekaert zoal verorberde de afgelopen 24 uur.


Blijdschap (of opluchting?) na afloop:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.