Redactie
Redactie Inspiratie 23 dec 2013

Hip: glow-in-the-dark food

Come over to the dark side, we have candy! Of ga voor een van deze hippe glow-in-the-dark items. Helemaal hip deze winter.

Wodkalabel Stolichnaya heeft zijn premium vodka in een speciale Night Edition uitgebracht. Deze limited-edition fles lijkt in het daglicht een minimalistische fles van matglas te zijn. Maar het etiket van de fles is bedrukt met een bijna verborgen patroon, dat het daglicht gedurende de dag absorbeert. Wanneer het licht uit gaat, straalt de fles door de glow-in-the-dark inkt een patroon uit. Deze fles is tot eind december 2013 verkrijgbaar bij de betere slijterijen.

Deze ijsjes, gemaakt door meester ijsjesmaker Charlie Francis, bevatten een bepaald proteïne dat licht geeft wanneer je eraan likt. Bizar! Je leest er hier meer over.

Een rage in Amerika: glow-in-the-dark jello shots. Niet echt onze smaak, maar ze stelen absoluut de show op een feestje. Een recept vind je hier.

Sommige ingrediënten lichten van zichzelf op in het donker. Zoals sommige olie-soorten (vooral olijfolie), honing, karamel, ahornsiroop. Maar ook melk, yoghurt, ketchup, vanille-ijs en sommige eieren komen tot leven in the dark….

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Hip: glow-in-the-dark food
Sluiten