Redactie
Redactie Inspiratie Bijgewerkt: 14 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

9 x citroenrasp (zest) gebruiken in gerechten

Citroenrasp, ook wel de zest van een citroen genoemd, is heerlijk in en over allerlei gerechten. We geven je graag 9 lekkere toepassingen.

Zorg wel dat je een fijne rasp gebruikt (bijvoorbeeld een Microplane) en rasp alleen het gele gedeelte, niet het witte, bittere stuk. Let trouwens op met niet-biologische citroenen: daar zit soms een vettige waxlaag overheen. Eerst goed boenen dus.

Klik op de foto鈥檚 voor het gehele recept

1. Citroenrisotto

2. Ricottataartjes

3. Citroen cupcakes

4.聽Aardbeientaart met witte chocolade- en basilicumcr猫me

5. Chipolata taart

6.聽Perzische rijstpudding met dadels & saffraan

7.聽Gegrilde aubergine met tahina & groene kruiden

8. Witte truffel linguine met kalkoen & Parmezaan

9. Vega quinoa hapjes

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy n贸g lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 馃巹

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.