Redactie
Redactie Inspiratie 13 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Bij deze 3 hotspots drink je de allerlekkerste Nespresso Bespoke koffiecocktails

Een Espresso Martini na het eten: yes please. Maar dat kan beter, dacht Nespresso. Daarom introduceerde het koffiemerk onlangs een hele rits nog véél originele koffiecocktails, onder de naam Nespresso Bespoke.

Drie Amsterdamse hotspots, te weten Restaurant Envy, Grand Café Krasnapolsky en Sorel’s Midtown Bar & Lounge zetten koffie nu op een geheel nieuw level.

Nespresso Bespoke bestaat uit drie onderdelen: het Bespoke Coffee Menu met 13 verschillende blends, de Bespoke Serves en de Bespoke Cocktails.

Wat kan ik verwachten?

De Bespoke Serves zijn koffiedrankjes zonder alcohol, zoals een fantastische gerookte cocktail – een lungo koffie, geserveerd onder een grote glazen stolp – of een cotton candy cappuccino, met een grote pluim suikerspin als zoet element.

Maar dan de Bespoke Cocktails… Wij waren direct fan van de The Salty Caramel (met een zoet-zout randje op het glas), maar ook de Blackberry Brew, waarin fruitige smaken met het bittere van koffie worden gecombineerd. Wodka én likeur in je koffiecocktail, waarom ook niet…

 

Waar drink ik deze koffiecocktails?

Het Nespresso Bespoke Coffee Menu, de signature serves en cocktails zijn exclusief te bestellen bij Envy, Grand Café Krasnapolsky en Sorel’s Midtown Bar & Lounge, in principe zonder vaste einddatum.

Je kunt natuurlijk alleen voor de cocktails langsgaan, maar combineer de drankjes ook eens bij een lunch of diner! Zo maakten wij van een zaterdagse lunch bij Envy op de gracht een extra boozy feestje.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.