Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Inspiratie 21 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Zo vieren Culy & Fïnley samen dry january (zonder alcohol dus!)

De hele maand januari mag dan wel zijn uitgeroepen tot Dry January, maar Culy laat je natuurlijk niet zonder je natje en je droogje zitten. Samen met Fïnley organiseerden we afgelopen weekend de Co-Hosting Sunday, waarbij we onze lezers lieten zien hoe je dry in style kunt zijn.

Dry in style met Fïnley en Culy

Een alcoholvrije maand is niet voor iedereen eenvoudig, zeker niet als je wel houdt van een lekker borreltje op z’n tijd. Biertje met je collega’s na werktijd, glaasje wijn bij het eten, likeurtje bij de koffie… maar wát drink je als je niet drinkt? En hoe kom je die droge januarimaand een beetje stijlvol door?

Om dat te laten zien organiseerden Culy & Fïnley samen een Co-Hosting Sunday bij café-restaurant De Kroon in Amsterdam. Een exclusief event voor 40 lezers van Culy, waarbij inspirerende gastsprekers uit de Culy-wereld hun tips, tricks en trendvoorspellingen deelden.

Dry january met Finley en Culy

Tips, tricks & trends

Roberta Pagnier (die je o.a. kent van 24 Kitchen en haar nieuwe programma Wat Eten We? op SBS6) vertelde hoe je thuis een stijlvol etentje geeft (zonder alcohol…), Misja Vorstermans sprak over de laatste trends op het gebied van drinks en cocktails, en liet ons de tofste hidden bars van over de hele wereld zien.

Tip van Misja: mensen willen niet alleen verrast worden door afwijkende smaken in een drankje, maar ook door de manier van serveren. De perfect serve; een perfect geserveerd drankje in een aantrekkelijk glas, goed gevuld met ijs en voorzien van mooie garnituur (eetbare bloemen, kruiden, fruit, etc).

Culy’s Nancy praatte Culy-lezers bij over creatieve food & drink pairings, waarvan alcoholvrije pairings  de grootste nieuwe stroming zijn. En Fïnley is de ultieme tip om de droge januarimaand in style door te komen.

Zangeres en presentatrice Leona Philippo was de host van de avond: sprankelend as ever. Heel toepasselijk voor een feestelijke middag over drankjes!

Roberta Pagnier
Misja Vorstermans
Culy’s Nancy en Leona Philippo

De lekkerste borrelhapjes van Culy

Tijdens het event werden 3 hapjes van Culy geserveerd, die je thuis heel makkelijk zelf kunt maken bij de (alcoholvrije) borrel met Fïnley. Zin in een gezellig avondje? Maak dan deze borrelhapjes van Culy:

Wil je daarbij ook iets lekkers drinken? Maak het welkomstdrankje wat we tijdens de middag serveerden: The Cherry On Top. Je maakt het drankje met Fïnley Tonic, kersenpuree, Monin Elderflower, citroensap, angostura bitters en amarena kersen & bloemen ter garnering

Avondje uit eten? Je kunt sinds 2019 4 nieuwe Fïnley smaken vinden als je uit eten gaat. Zo zit je niet aan een watertje of frisje gebonden, maar kun je een stijlvol én lekker alternatief voor dat wijntje kiezen. Handig voor in de maand januari, maar het kan natuurlijk het hele jaar door.

Volgende Co-Hosting bijwonen?

Wil je bij de volgende Co-Hosting met Fïnley zijn? Dat kan! Blok dan alvast 24 februari met koeienletters in je agenda, want dan is het tijd voor Dry in Style met Manon Meijers. Bijwonen? Er zijn 40 plekken beschikbaar voor dit exclusieve event. Stuur een mailtje naar [email protected] en reserveer alvast een plek voor jou en je +1.

In samenwerking met Fïnley

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.