Redactie
Redactie Inspiratie 24 sep 2015
Leestijd: 2 minuten

6 hotspots voor een culinair dagje Den Bosch

Als je een dagje in Den Bosch bent, is het altijd goed om een lijstje hotspots achter de hand te hebben. Waar drink je een goede kop koffie, geniet je van een uitgebreid diner of juist de perfecte bossche bol? Wij zetten onze favorieten onder elkaar voor een culinaire dag in Den Bosch.

Jan de Groot

Stationsweg 24

Kom je met de trein? Dan is je allereerste stop hoe dan Jan de Groot. Hier haal je de beste, nee, állerbeste bossche bollen van Den Bosch, of je ze nu meeneemt of ter plekke opsmult.

Crème Coffee & Pastry

Snellestraat 47

Vervolgens gaan we snel door, want het is tijd voor koffie! De tweede stop gebeurt bij Crème Coffee & Pastry. Bij dit heerlijk zaakje in Den Bosch hangt een soort Berlijn-achtige sfeer. Perfect voor ontbijt, lunch of een kop koffie.

Gusto

Kolperstraat 8

Uitgebreid lunchen doe je bij Gusto met de lekkerste panini en antipasti. Ook fijn: je kunt alles ook mee naar huis (of onderweg) nemen!

Pink Lemon

Minderbroederstraat 28

Heb je niet al te groot geluncht en krijg je ‘s middags trek in iets zoets? Dan ben je bij Pink Lemon aan het juiste adres. Hoewel je hier ook kan ontbijten en lunchen, raden we je aan om te gaan voor de high tea of gewoon een taartje.

Eetbar DIT

Snellestraat 24-26

Op een paar panden afstand van Crème Coffee and Pastry vind je Eetbar DIT, een toegankelijk zaakje met een vrolijk interieur en fijne menukaart. Van vega couscous en garnalenkroketjes, tot een goede puntzak met mayo en flammkuchen: je vindt het hier allemaal.

Noble

Wilhelminaplein 1

Sluit de avond af met een luxe diner bij Noble. De gerechten zijn om te delen en stuk voor stuk waanzinnig van smaak. Het kost iets meer dan een gemiddeld restaurant, maar is het volledig waard. Tip: reserveer van tevoren zodat je zeker bent van een tafel.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.