Redactie
Redactie Lunch Bijgewerkt: 30 jan 2025
Leestijd: 1 minuut

Boterham met Nutella, versie 2.0

Een boterham met Nutella is zo simpel, daar hoeven we geen recept voor uit te schrijven. Maar deze 2.0 versie is éxtra lekker.

Begin met de hazelnootcrumble te maken. Leg hiervoor hazelnoten op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze in de oven in ongeveer 10 tot 12 minuten goudbruin. Laat de noten afkoelen en hak ze fijn.

Besmeer je favoriete brood (wij gebruikten speltbrood) met een royale laag Nutella (of andere hazelnootpasta). Je kunt hazelnootpasta bijvoorbeeld ook zelf maken. Strooi daaroverheen je hazelnootcrumble en geniet!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.