Redactie
Redactie Video's 19 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Behind the scenes video van Jamie Oliver’s 15 Minute Meals

Jamie Oliver heeft het er maar druk mee, hij opent het ene restaurant na het andere, raakt zijn servetten kwijt, en eind dit jaar verschijnt hij in maar liefst twee nieuwe tv-programma’s. Eerder schreven we al over het programma UK vs US waarin hij te gast zal zijn, maar ook zijn eigen programma 15 Minute Meals zal binnenkort op de buis verschijnen.

15 Minute Meals zal vanaf maandag 22 oktober elke week om 17:00 op de Engelse zender Channel 4 te zien zijn, maar wanneer en of de serie op de Nederlandse televisie verschijnt, is helaas nog niet bekend. Ook het bijbehorende boek verschijnt dit najaar (tevens in de Nederlandse vertaling). Daar houden we je uiteraard van op de hoogte.

Naast dat het natuurlijk goed nieuws is dat Jamie binnenkort weer regelmatig op de buis te zien zal zijn, hebben we een fijn voorproefje voor je! Deze heerlijke video laat zien hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij het opnemen van Jamie’s nieuwste programma 15 Minute Meals.

Pas wel op: wij werden na het zien van dit filmpje weer in één klap verliefd en kunnen nu ook echt niet meer wachten tot het programma te zien is. Wachten duurt lang…

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.