Redactie
Redactie Inspiratie 13 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Jamie Oliver opent nieuw restaurant in Singapore

Na Londen, Amsterdam, Sydney en Dubai is nu Singapore gekozen als stad voor Jamie Oliver’s nieuwste restaurant. Singapore is de eerste stad op Aziatisch grondgebied waar Jamie een restaurant opent, een grote stap dus voor één van ‘s werelds eerste én meest favoriete tv-koks.

In de zomer van 2013 zal het Italiaanse restaurant openen in Singapore waar vele internationale chefs hem al voorgingen, denk aan Mario Batali (de Amerikaanse chef met restaurants in New York City, Las Vegas en Singapore) en Wolfgang Puck (de bekende Amerikaanse tv-chef) die beide succesvolle restaurants openden in de stad.

Jamie’s restaurant zal naar verwachting heerlijk Italiaans eten serveren voor een eerlijke prijs op een plek waar iedereen zich thuis voelt, precies zoals we van hem gewend zijn. Gerechten die de kaart zullen sieren zijn bijvoorbeeld tagliolini met konijn en puttanesca-pasta met kalkoenschnitzels met parmaham, fontinakaas en truffels.

We zijn benieuwd of ook dit restaurant een succes zal worden, net als de meeste van zijn restaurants en andere ondernemingen, en hebben dan ook het volste vertrouwen in hem.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Jamie Oliver opent nieuw restaurant in Singapore
Sluiten