Redactie
Redactie Inspiratie 10 sep 2012

Jamie Oliver fans opgelet: een nieuw programma is in aantocht!

Voor alle Jamie Oliver fans onder ons is er goed nieuws: een nieuw programma met niet alleen Jamie maar met meer wereldberoemde chefs, zal binnenkort worden uitgezonden.

In het programma heet UK vs US zullen, zoals de naam al verklapt, 8 chefs uit Groot Brittanië en 8 chefs uit de Verenigde Staten tegen elkaar koken. Echter, het zal niet bij het winnen van een leuke prijs blijven; het gaat om overleven! Al hun geld en creditcards zullen worden afgenomen waardoor ze met niets anders overblijven dan hun kook skills en hun teamleden.

Het restaurantwezen is een van de zwaarste ter wereld, dit programma laat zien dat je meer nodig hebt dan alleen maar goed kunnen koken om succesvol te zijn. “Je moet een goed gevoel voor zaken doen, leiderschap en zo veel meer hebben. Deze televisieserie zal de eerste zijn die écht laat zien wat nodig is om succesvol te zijn” aldus Jamie.

We kijken er met smart naar uit, want eerlijk is eerlijk: alles wat Mr. Oliver aanraakt verandert in goud, en dat is niets voor niets. We vielen voor hem bij The Naked Chef, werden verliefd door Jamie’s 30 Minute Meals en willen trouwen bij het zien van Jamie at Home. Jamie laat zien dat verrukkelijk koken echt niét moeilijk hoeft te zijn, en zeker ook geen uren hoeft te duren.

Met zijn nieuwste programma mogen we een kijkje nemen in de échte restaurantbusiness, welke haken en ogen er bij komen kijken en wat je nog meer nodig hebt om een succesvol restaurant te runnen. In oktober verschijnt het programma al bij BBC America op de buis, wij hopen dat Nederland snel zal volgen zodat we weer volop kunnen genieten van happy days met de Naked Chef.

Jamie

 

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Jamie Oliver fans opgelet: een nieuw programma is in aantocht!
Sluiten