Redactie
Redactie Inspiratie 16 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Jamie Oliver: “per maand verdwijnen 30.000 servetten uit mijn restaurants”

Het is bijna niet te geloven: per maand verdwijnen er 30.000 servetten uit Jamie Oliver’s restaurants. Dat stelt de chef zelf.

Hoewel de servetten ook per 4 worden verkocht blijven mensen ze meenemen. Erg jammer, vindt Jamie. En het blijft niet alleen bij de servetten, zelfs toiletborstels worden schaamteloos gepikt.

De linnen servetten, bedrukt met een blauwe balk met daarop ‘Jamie’s Italian’, zijn razend populair onder gasten en worden dagelijks uit zijn filialen meegenomen. Grappig is dat de servetten voor £8 voor een set van 4 in de restaurants worden verkocht, maar regelmatig op eBay verschijnen voor slechts £7,49. Toeval? Jamie denkt het niet!

Toen Jamie zijn imperium begon wilde hij alles perfect hebben en kocht hij zelfs de “most wicked” toiletten die er zijn, en zelfs de bijpassende accessoires worden meegenomen door restaurantgasten.

Hoewel het natuurlijk niet leuk is, kan Jamie er gelukkig wel om lachen. Toen hij onlangs te gast was bij Masterchef Australia en hij een deelneemster erop betrapte dat ze ooit een servet gestolen had, was hij alles behalve de beroerdste om deze te voorzien van een handtekening.

Jamie

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.