Yalla Yalla Foodbar

Bij Yalla Yalla Foodbar in Den Bosch serveren ze lunch, diner en mezze. Oftewel: goddelijke hapjes uit de Arabische keuken (hummus! Couscous! Bulgur! Fattoush! Shakshuka!), die je deelt met je vrienden, onder het genot van Arabische wijn.

Midden-Oosters met een Nederlandse twist

De koks zijn samen een leuke mix van Nederlands, Syrisch en Palestijns-Libisch, wat je ook terugziet (en proeft) op je bord. De gerechtjes zijn Midden-Oosters, maar krijgen een Nederlandse twist. Bij Yalla Yalla eet je niet alleen een snelle hap, maar ook een gezonde: vers, huisgemaakt en met véél groente.

Yalla Yalla Den Bosch

Shared dining

Als je denkt aan eten in het Midden-Oosten, denk je aan een tafel vol met kleine, kleurrijke gerechtjes. Zo werkt ook het concept van Yalla Yalla: shared dining is hier de leus.

Dat doen ze met mezze: Arabische tapasgerechtjes. Als je met z’n tweeën bent, krijg je een plateau met zes lekkere gerechten voor je snufferd, uitgekozen door de chefs. Lekker als voorgerecht of bij een drankje.

Je kunt ook genieten van een driegangendiner, waarbij je kiest uit vis, vlees of vegetarisch (of een combi). Liever wat sneller van tafel? Ga voor de Tagine-hap van de dag (alleen op vrijdag), of kies alleen een hoofdgerecht.

Yalla Yalla Den BoschYalla Yalla Den Bosch

Lunch voor al je zintuigen

Yalla Yalla is ook een leuke plek om te lunchen, voor als het broodje carpaccio je de neus uitkomt: ook dan zijn er leuke, kleine, geurige gerechten die al je zintuigen prikkelen.

Denk aan stoofvlees in hummus, shakshuka, de ‘Yallafelburger’, couscous-salade of fattoush met yoghurtcrème en sumac. Yum!

Om de vier weken verandert de kaart, zodat er steeds weer lekkere nieuwe gerechten zijn om uit te proberen.

Yalla Yalla!

Yalla Yalla Foodbar is op dinsdag open voor takeaway en op woensdag t/m zondag ook voor lunch & diner.

Tried a new food spot in town yesterday with flavours from the Middle Ea(s)t? #yallayallafoodbar #denbosch #foodspot #middleeasternfood

A post shared by Anandi Iman Fauve (@daysinbloom) on

#foodporn #waardenboscheet

A photo posted by Peter Hermeling (@peter.hermeling) on

Wauw, @fernwehforevermore maakte deze supermooie foto van onze yallafel! #yallafel #bestfalafelintown #yallayalla #denbosch #lunch #diner #takeaway #arabischeten

A post shared by yallayallafoodbar (@yallayallafoodbar) on

Yalla Yalla

Reageer op artikel:
Yalla Yalla Foodbar
Sluiten