Culy
Culy Aziatisch 1 januari 2016

Wicked Wines

Wicked Wines is een sfeervolle wijnbar in Den Haag waar je terecht kunt voor een goed glas wijn, gecombineerd met de lekkerste Frans-Aziatische gerechten.

Bij Wicked Wines ben je elke dag vanaf 10.00 welkom. Want hoewel hun core business wijn is, serveren ze ook lunch, borrel en diner.

Zoals het een wijnbar betaamt kun je tal van wijnen per glas drinken. Laat je adviseren door één van de medewerkers en ontdek zo je favorieten van de kaart. Opvallend is dat de prijzen van de wijn redelijk stabiel zijn, gemiddeld tussen de €5,- en €6,- per glas.

Wicked Wines Den haag

Van ‘s middags tot ‘s avonds laat

Begin je middag met een Aziatische hotdog, croque monsieur of salade Niçoise, of ga voor een onvervalste burger. Erbij kun je natuurlijk een glas wijn bestellen, maar als je het daar nog iets te vroeg voor vindt serveren ze met liefde hun Wicked soda & lime (bruiswater met limoen en munt), een jus d’orange, koffie en thee.

Door naar de borrel, want dat is het moment dat onze trek in wijn begint te groeien. De hapjes zijn iets aan de saaie kant (bij zulke mooie wijnen zou je meer verwachten), maar het kaasplankje, de verschillende kroketjes (met groenten, garnalen of ham) en het brood met wasabiboter gaan er goed in.

Wicked Wines Den haag3

Wil je liever dineren bij Wicked Wines? Ook dat kan. Hierbij is het menu een stuk uitdagender en heb je te maken met een duidelijke mix van Franse en Aziatische invloeden.

Denk aan een ceviche van makreel met yuzu en antiboise, fruits de mer, kalfssucade met kimchi en sushi. Daarbij is er genoeg keuze voor de vega, en werken ze ook met de producten van De Vegetarische Slager. De prijzen lopen uiteen van €7,- voor de meeste lunchgerechten tot €18,- voor de fruits de mer.

Wicked Wines Den haag2

High Wine

Leuk is dat je bij Wicked Wines ook kunt kiezen uit de Wicked High Wine. Bij deze variant op de high tea krijg je verschillende wijnen te proeven, met bijpassende hapjes. Een ideale manier om te proeven en te genieten van wijn-spijscombinaties.

De High Wine kost €25,- per persoon, en kun je uitbreiding voor €9,- per gerecht en glas. Ook leuk: elke zondag organiseren ze een sunday roast, waarbij je voor €15,50 per persoon kunt genieten van wekelijks wisselende roasts.

Wicked Wines is zeven dagen per week vanaf 11.00 geopend. Kijk op de website voor meer informatie. 

Wicked Wines3

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Wicked Wines
Sluiten