Redactie
Redactie BBQ, Grill 1 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Burgers & Booze

Onze geliefde zuiderburen in Antwerpen weten al te goed waar koken om draait. Of het nu gaat om de beste garnalenkroket, het beste stoofvlees óf originele hamburgers. Voor dat laatste ben je bij Burgers & Booze aan het juiste adres.  

Bij Burgers & Booze kom je voor een combinatie die we meer zouden willen zien: geweldige burgers én verrassende cocktails.

Op de kaart staan verschillende burgers met de meest uiteenlopende toppings. Van cheddar tot Trapistenkaas, van kimchi tot coleslaw en van sriracha tartare tot dragonmayo. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Ook zijn de burgers an sich een feestje, want het vlees is allesbehalve standaard. Zo vind je er burgers van wagyu, hertenvlees en pulled pork. En o-ja: er bestaat ook zoiets als bacon crumble. Hallelujah!

Overigens zijn niet alleen de smaken een reden om hier te komen. Ook het interieur is noemenswaardig en op het menu prijken burger namen als Notorius P.I.G. en Grow some cojones. Of wat dacht je van een portie van Lord of the Onion Rings?

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de cocktails. Enfin, je snapt het: Burgers & Booze mag je simpelweg niet overslaan tijdens een bezoekje aan Antwerpen.

Kijk voor meer info, het menu en de openingstijden op de website

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.