Culy
Culy Dineren 1 januari 2016

Destino

In de koude maanden (maar ook de rest van het jaar) is het heerlijk overwinteren bij Destino, een Spaans restaurant in Rotterdam met Baskische pintxos en meer. 

Net buiten het centrum en aan de Rotte vind je Destino, een klein stukje Spanje in Rotterdam.

In de toonbank zie je ze al van ver liggen: de pintxos, ofwel kleine Spaanse hapjes (veelal op een plakje brood) met daarin een prikker (pintxo) om al het lekkers bij elkaar te houden. Hier zijn ze niet minder lekker dan in het zonnige Spanje.

Restaurant Destino Rotterdam3Restaurant Destino Rotterdam9Restaurant Destino Rotterdam2

Naast de pintxos heb je nog de keuze uit verschillende Spaanse gerechten. Denk aan klassiekers als calamares, bacalao, schelpjes, tortilla en (iets minder klassiek, wel heel lekker) zoete-aardappelfriet.

De kaart wisselt elke maand, maar er zijn altijd een paar klassiekers als huisgemaakte kroketjes, kaas en Spaanse vleeswaren. Tot slot zijn er elke dag een paar specials, afhankelijk van wat ze op de markt tegenkomen.

Helaas kun je er niet reserveren, dus ga vooral op tijd en verzeker jezelf van een plekje. Kijk hier voor meer informatie en de openingstijden. 

Restaurant Destino RotterdamRestaurant Rotterdam4Restaurant Destino Rotterdam7Restaurant Rotterdam5Restaurant Destino Rotterdam6

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Destino
Sluiten