Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 31 okt 2016
Leestijd: 2 minuten

Schuif aan bij Westerkaatje in Rotterdam voor heerlijke verse gerechten (of neem ze mee naar huis!)

Foodies voelen zich wel thuis bij Westerkaatje in Rotterdam. Er is een eetwinkel in Kralingen en een traiteur & trattoria in Rotterdam-Noord. Allebei heerlijke plekken om neer te strijken voor een kop koffie of een lekker hapje eten.

Bij Westerkaatje is alles vers gemaakt en stel je zelf een gezonde maaltijd samen. Perfect als je geen tijd of zin hebt om zelf te koken.

Verse hapjes bij Westerkaatje in Rotterdam

Verwacht je gasten en schiet je al in de stress bij het idee om die te moeten fêteren met wijn & spijzen? Hier haal je de lekkerste maaltijden en hapjes af, die je ze met een gerust hart kunt voorschotelen.

Of schuif aan: bij de vestiging in Noord kun je van dinsdag t/m zondag dineren en van vrijdag t/m zondag ook lunchen.

Westerkaatje Rotterdam
Westerkaatje Rotterdam

Op de menukaart

De kookstijl is Mediterraans. Denk aan antipasti, langoustines, schelpen van de dag, geroosterde Lindenhof-kip met citroen, salades (bijvoorbeeld van gegrilde abrikoos), gevulde courgettebloemen en polentakoekjes. Het aanbod is rijk en gevarieerd (en lekker!).

Naast de gerechten van de kaart kun je je ook verlekkeren aan het dagelijkse aanbod in de vitrine bij Westerkaatje. Waaronder taarten (zoet én hartig), pastei, soep, patés, stoofpotten, broden (waaronder het brood van menno) en tapenades.

Westerkaatje Rotterdam
Westerkaatje

Een fijne eetwinkel in Rotterdam

Maar je kunt hier eigenlijk álles mee naar huis nemen (oké exclusief het personeel): ook borden, glazen, flessen limonade, bieren, thee, worstjes, kazen en allerlei andere delicatessen. Leuke culi-cadeautjes vind je hier dus ook.

Je vindt Westerkaatje op twee locaties in Rotterdam: de Lusthofstraat 51b en de Benthuizerstraat 60d. Check de site voor de openingstijden!

Westerkaatje Noord

Hapje eten in Rotterdam

Dagje Rotterdam op de planning staan en geen idee waar je heen moet voor lunch, ontbijt of borrel/diner?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.