Culy
Culy Dineren 7 november 2015

Bistro Velvet

Bistro Velvet is een eigentijdse bistro waar wordt gekookt met lef en liefde voor creativiteit. In de keuken worden alleen de mooiste producten uit de natuur en het seizoen van dat moment gebruikt. Het doel is om de gasten een diner te bieden van de beste kwaliteit, voor de beste prijs. 

De kookstijl is gedurfd en er worden dan ook veel leuke smaakcombinaties gemaakt. De kaart is klein (2 gerechten per gang, op de 3 hoofdgerechten na), maar dat mag de smaak zeker niet drukken.

Zo kun je bijvoorbeeld starten met een schaaltje oesters (vanaf €9,-) of ‘plankje Velvet’, bestaande uit Serrano-ham, oude kaas, edamame en zoete-aardappel (€9,-).

Bistro Velvet6Bistro Velvet

Verder vind je op het menu (op het moment dat we dit schrijven) onder andere steak tartare van tomaat (€10,-), makreel met tuinbonen en watermeloen (€21,-), chicken tandoori met paling en boleet (€20,-), en een dessert van kersen, hangop en ganzenlever (€9,-).

Naast de gerechten à la carte kun je ook gaan voor een verrassingsmenu van 4, 5 of 6 gangen voor respectievelijk €35,-, €45,- of €50,- per persoon. Wat betreft de wijnen kun je je laten adviseren voor een bijpassend glas, of zelf kiezen van de toegankelijke kaart.

Kijk op de website voor meer informatie. Alle foto’s zijn afkomstig van Kyonne Leyser

Bistro Velvet4Bistro Velvet3Bistro Velvet2

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Bistro Velvet
Sluiten