Bij The Dirty Chicken Club in Amsterdam eet je fried chicken met een eigenwijze twist

Bij The Dirty Chicken Club in Amsterdam draait het om fried chicken, Beer Can Chicken en nog veel meer gerechten met de lekkerste kip. Bij deze eigenwijze hotspot combineer je ze met een lekkere cocktail of een Freak Shake.

The Dirty Chicken Club in Amsterdam

Maar je eet nog veel meer lekkers bij deze nieuwe hotspot in de Amsterdamse Warmoesstraat. Bao’s met Koreaanse fried chicken of buikspek, een echte po’ boy sandwich met geroosterde brisket, of sticky spareribs met crispy uitjes bijvoorbeeld.

Onder de afdeling ‘Dirty Chicken’ vindt u de eerder genoemde Beer Can Chicken, pulled chicken taco’s met avocado, Dirty Chicken Nacho’s en de Dirty Chicken Burger. En vergeet ook niet om de Not a Classic Caesar Salad erbij te bestellen: Caesar Salad met een twist.

The Dirty Chicken Club bao met fried chicken
Bron: The Dirty Chicken Club

Cocktails & Freak Shakes

The Dirty Chicken Club is een restaurant van chef Justin Brown. Misschien ken je hem nog van zijn pop-up restaurant Bao Buns Amsterdam, waar je de lekkerste bao’s en ander Aziatisch street food at.

En als het eten nog niet genoeg is om je naar dit restaurant te lokken, dan zijn er ook nog smakelijke drankjes. Denk aan cocktails en goddelijke Freak Shakes.

Het interieur is ook lekker eigenwijs: het pand aan de Wallen heeft muren vol street art en grote neonletters. Mooie plek voor een gezellige middag of avond met je liefste vrienden.

The Dirty Chicken Club is elke dag open van 10:00 tot 01:00 uur. Reserveren kan online.

beer can chicken
The Dirty Chicken Club Amsterdam
The Dirty Chicken Club
Bron: The Dirty Chicken Club

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Bij The Dirty Chicken Club in Amsterdam eet je fried chicken met een eigenwijze twist
Sluiten