Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Dineren 18 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Taqueria Tacobar in Breda: verse taco’s, avocado fries en quesedilla’s

Taco’s: die kunnen wij altijd wel eten! Bij Taqueria Tacobar in Breda zit je goed: hier eet je verse taco’s, avocado fries en quesedilla’s. Uiteraard met een goede cocktail of tequila erbij.

Nu ook in Breda

Taqueria Tacobar zat al in Amsterdam, maar opent nu een vestiging in Breda, aan het Van Coothplein. Reden voor een fiësta dus. Op het menu staan vijf verschillende soorten taco’s, gemaakt met maistortilla’s. Kies uit kip, vis, vega, rundvlees of varkensvlees.

Daar wil je natuurlijk een bijgerecht bij. Naast een lekkere guacamole kun je gaan voor avocado frietjes, kippenpootjes met honing, limoen en tequila, maiskolven met chiliboter en Pecorino, of bijvoorbeeld calamaris.

Geen fan van taco’s? Dan kun je hier ook een lekkere salade eten. En vergeet het toetje niet: een brownie, gemaakt met Belgische chocolade en chili.

taqueria tacobar

Tequila!

Je Mexicaanse feestje is natuurlijk alleen compleet met een lekker drankje. Bestel een Corona (ook verkrijgbaar in een bucket met vijf stuks), tequila of een toffe cocktail. Er zijn vier soorten margarita’s (zo ook de strawberry margarita!) en een bloody mary. De drankjes worden allemaal gemaakt met tequila van Don Julio Blanco.

Als je daar geen zomers gevoel van krijgt…

De Taqueria Tacobar Breda is van dinsdag t/m zondag geopend, net als de vestiging in Amsterdam (Tweede Helmersstraat 26).

taqueria tacobar breda
Bron: Taqueria Tacobar

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.