Redactie
Redactie Restaurants 30 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Bij Stan & Co in Utrecht vind je comfort food en een robuust interieur

Met een tof interieur en vlees van de Josper Grill was Stan & Co in Utrecht gelijk een hit. Tel daarbij op dat ze gasten willen laten genieten van het goede leven en je hebt een formule voor succes.

De sfeer is er ontspannen, het eten een gevalletje comfort food en het interieur lekker robuust. Inmiddels is er een tweede filiaal geopend in Arnhem, wat iets verfijnder is, maar wel net zo lekker.

Het eten

Van het middaguur tot borreltijd kun je hier lunchen, en hoe!

De boterhammen worden goed belegd, met lekkers als geitenkaas met kervel en walnootkruim, huisgerookte makreel met kapperappeltjes, pulled pork met zuurkool en een croque caponata met artisjok, chipotle en komijnekaas.

Het vlees – wat centraal staat op de avondkaart – wordt bereid op de Josper Grill. Dit bakbeest is een combinatie tussen een grill en een oven, waardoor the best of both worlds wordt gecombineerd. Hierdoor krijg je perfect sappig vlees, met een goddelijk dicht geschroeid randje. Ofwel: de droom van elke carnivoor.

Maar dat is nog niet het enige, want naast de heerlijke steaks en pork ribs, is er ook nog kip piri piri, een Creoolse lamsstoof, zeebaars, groentecurry en verschillende pasta’s. En we zouden het bijna vergeten, maar ze serveren ook zalige huisgemaakte (runder) hotdogs, salades en soepen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Stan? Neem dan vooral een kijkje op de website

Meer restaurants in Utrecht?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.