Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 24 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Bij Vroege Kost in Utrecht eet je ‘s ochtends een compleet 4-gangendiner

Je zou het misschien niet zeggen als je slaapdronken richting het koffiezetapparaat schuifelt, maar in de ochtend zijn je zintuigen op hun best. “We zijn dus juist dan in staat om het meest intens te ervaren, proeven en ruiken”, zeggen Naresh en Dennis. Best gek dus eigenlijk dat we dan een simpele boterham of een bakje yoghurt eten. Om die reden organiseren de heren samen een viergangendiner om… 10:00 uur ‘s ochtends. Vroege kost dus!

Vroege Kost

Eetontwerpers Naresh (Creative Food Studio) en Dennis (Curiosity Kitchen) spannen hiervoor samen onder de noemer Vroege Kost. Naresh is vast geen onbekende van je: hij was finalist in het programma Masterchef.

Laat het maar aan deze creatieve koppen over om je mind te blowen. Hun ontbijtmenu zal dus niet bestaan uit yoghurt en granola, maar belooft een volwaardig viergangendiner te worden. Met bijzondere ingrediënten, mooie bereidingen en verrassende combinaties.

Mooi uitzicht

O ja én met een uitzicht waar je u tegen zegt: ze betrekken de bovenste verdieping van het pand van LOU Oudenoord in Utrecht. Nog even goed om te weten: er worden bijpassende dranken geschonken, maar die zijn wél alcoholvrij. Je hebt immers nog een lange dag voor de boeg…

Het diner van Vroege Kost vindt op 1 en 2 juni plaats en kost € 35,- euro per persoon. Tickets koop je online

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.