Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 15 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Het Muzieklokaal in Utrecht serveert klassieke muziek bij je eten

Ben jij zo iemand die helemaal zen wordt van klassieke muziek? Dan is Het Muzieklokaal in Utrecht jouw nieuwe hotspot. Hier hoor je áltijd klassieke muziek. Het is dus niet alleen een proeflokaal, maar ook een luisterlokaal.

Live optredens

Op donderdag en zondag zijn er zelfs live optredens in het Muzieklokaal. Met alles wat je hier eet en drinkt, draag je bovendien bij aan de live concerten. Van elk product gaat 5 cent richting de Stichting Klassieke Programmering in Het Muzieklokaal.

Ontbijten en lunchen

Wat eet je hier dan? Polar brood (Zweeds platbrood) bijvoorbeeld, met vitello tonnato of met geitenkaas met rucolapesto en gegrilde perzik. Ben je vegetariër? Bestel ‘m met een vega kroket en een glaasje hartige watermeloengazpacho erbij.

Verder zijn er quiches, soepen, salades en biologisch brood met biologische ossenworst. Lekker met kruidenmayonaise en Amsterdamse uien. Liever wentelteefjes van suikerbrood? Die krijg je hier met kwark en appel-peer-rozijnenchutney.

Bij je kopje koffie is er ook lekkers: een zakje koekjes van De Koekfabriek of de taarten van Rosalie bijvoorbeeld.

Het Muzieklokaal

Voor of na een concert

Voor of na een concert eet je hier lekkere happen als sardines op een stokje met norikruiden en wakame, salade van venkel met sumak, feta, granaatappelpitten en dragon. Er zijn zelfs arancini (Siciliaanse risottoballetjes met truffel).

Het Muzieklokaal is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur. Op donderdag t/m zaterdag kun je hier tot 00:00 uur borrelen.

Bron: Het Muzieklokaal

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.