Redactie
Redactie Restaurants in Utrecht 2 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

De Klub

De Klub is een fijne hotspot in Utrecht waar je voor een goede prijs, gewoon lekker kan eten. De kaart is niet heel uitgebreid en ingewikkeld: ze houden het er liever simpel met een aantal keuzes, gemaakt van alleen de beste ingrediënten.

De Klub is het restaurant en cateringbedrijf van Lisa Meijntjes (kok en patissier), Jasper Kaan (chefkok) en Joost Vermeulen (barista). Na jarenlang op verschillende evenementen en festivals te hebben gestaan is er nu hun eigen restaurant.

De Klub is gevestigd in Vechtclub XL – wat overigens een stuk angstaanjagender klinkt dan het daadwerkelijk is. Vechtclub XL is een industrieel pand aan de Europalaan in Utrecht dat ruimte biedt aan flexwerkplekken en presentatieruimtes voor creatieve ondernemers. En dus ook aan restaurant De Klub!

Hier serveren ze zowel ontbijt, lunch als diner. Op de lunchkaart staat altijd een salade, quiche en soep. En ‘s avonds is er een wisselend driegangenmenu te bestellen voor €27,50. Er is ook altijd een barhap en deze kost 10,- euro.

Tip: houd de ‘Ode aan…’ in de gaten. Vrijdag 24 april en zaterdag 25 april stond de Klub in het teken van Napels. En eerder was er al een ‘Ode aan Parijs’ en een ‘Ode aan Merluza’. Bij deze speciale avonden staat het driegangenmenu volledig in het thema van die avond. Superleuk vinden wij! Bekijk de Facebook-pagina voor updates.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.