Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 25 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Yvette van Boven start op 4 september weer met Koken met Van Boven

Hier ga je blij van worden: Yvette van Boven komt weer terug in je leven met 10 kakelverse afleveringen van Koken met Van Boven. Vanaf 4 september elke week om 20:25 op NPO 2. Yes!

In de keuken van Yvette

We smullen inmiddels al drie seizoenen (en een extra kersteditie) lang van Koken met Van Boven. In de serie neemt Yvette van Boven ons mee langs telers, vissers en makers. Thuis in haar eigen keuken gaat ze aan de slag met verse producten die ze onderweg tegenkomt, zoals honing, scheermessen, bok en makreel.

Koken met Van Boven
Bron: VPRO

Het vierde seizoen van Koken met Van Boven

In het nieuwe, vierde seizoen ontdekt Yvette ‘vergeten vis’ uit de Noordzee, brengt ze een ode aan de tomaat, haalt ze mosselen in sprookjesachtig Ierland en maakt ze kennis met akkervarkens (die ook echte kunstjes kunnen).

Ook gaat Yvette op een roadtrip langs de befaamde routiers in Frankrijk, maakt ze salsa en laat zij zich inspireren door de Syrische keuken met tuinbonen uit haar eigen moestuin.

Ga er vast voor zitten

De recepten die Yvette in Koken met Van Boven bereidt, zijn te vinden op vpro.nl/kokenmetvanboven. Hieronder vind je alvast een paar van onze favoriete video’s uit de serie.

Check het vierde seizoen van Koken met Van Boven op 4 september om 20:25 op NPO 2!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.