Redactie
Redactie Restaurants 8 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Son of a croque in Amersfoort: de meest creatieve croques

Dat een croque monsieur of madame de ultieme gegrilde sandwich is, hoef je ons niet meer te vertellen. De komst van Son of a croque in Amersfoort, waar louter croques op de kaart staan, kunnen wij dan ook alleen maar toejuichen.

Bij Son of a croque eet je de meest creatieve sandwiches. Voor de puristen staat er ook een klassieke variant met ham, kaas en een vleugje Dijon mosterd op de kaart. Maar dit restaurant heeft nog heel veel meer te bieden op croque gebied.

Een croque monsieur met extra veel kaas

De lijst gaat veel verder dan alleen ham-kaas boterhammen, de croques komen in alle vormen en maten. Dungesneden angus steak met provolone kaas, gekarameliseerde ui, basilicummayonaise en frietjes bijvoorbeeld. Of gemarineerde pulled pork met vintage cheddar, mozzarella en komkommer-ui zoetzuur.

Bestellen is hier ook een feest. Je favoriete combinatie trek je van de muur die vol met scheurkalenders met de verschillende croques hangt. Dat papiertje lever je in bij de bar, en het wachten op je broodje kan beginnen.

Je kan je croque ook zelf samenstellen met al jouw favo ingrediënten. Naast al deze waanzinnige broodjes zijn er ook mooie salades te bestellen, een wisselende soep van de dag en zoete taarten. Ook kan je een croque plank bestellen, waarbij je mini croques krijgt om te delen met vrienden. Perfect voor bij de borrel.

Je kan bij Son of a croque dan ook op elk moment van de dag terecht. Vanaf ontbijt tot drankjes na het avondeten, het kan hier allemaal. Er ligt ook een aantal tijdschriften voor als je even lekker in je eentje een croque wil nuttigen. Snel langsgaan, dus!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.