Redactie
Redactie Dineren 15 jul 2013
Leestijd: 1 minuut

SLA

“Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Daarom haal je bij SLA alleen maar salades, sappen, soepen en snacks die zo lekker zijn, dat je vergeet dat het ook nog gruwelijk gezond is. Er wordt al genoeg moeilijk gedaan over eten. We just eat.”

Het motto van SLA spreekt eigenlijk al voor zich en naast dat het “gruwelijk gezond” is, is het eten ook onweerstaanbaar lekker! Hier kom je om goed te eten, informatie & inspiratie op te doen en bewuster te worden van je dagelijkse food routine. Het assortiment bestaat uit wisselende kant-en-klare salade, DIY salades, soepen en soepen, en dat allemaal dagelijks vers bereid. Daarnaast wordt er alleen maar gewerkt met seizoensproducten waarvan minstens 90% biologisch is. Need we say more? 

Op de menukaart kan je kiezen uit een aantal favoriete salades, soepen, sapjes en drankjes. Wil je het iets creatiever aanpakken en precies je eigen smaak doorvoeren? Dan kan het ook en kies je voor de DIY salade. Hierbij maak je in verschillende stappen de keuze voor het soort blad, graan/zaad of peul, groenten, topping en tot slot de dressing.

De basisprijs hiervan is €8,- per portie, maar je kan er ook voor kiezen je bakje aan te vullen met extra porties of premium toppings zoals gerookte kip of makreel, zalm, falafel en ga zo maar door. Zó leuk en origineel!

Naast het café is er het SLA Lab, de ruimte die niet alleen wordt gebruikt als keuken, maar ook voor workshops en kan je het zelfs afhuren.

DSC_0498-1024x682

Beeld: Teska Overbeeke en Maja Molière

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.