Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Restaurants 12 sep 2018
Leestijd: 2 minuten

Bij restaurant SALT Coastal Bistro en Bar eet je aan de kust van Scheveningen

Eten in de zilte zeelucht bij de zoute zee kan nu heerlijk aan de kust van Scheveningen, bij SALT Coastal Bistro en Bar. Bij SALT kun je je laten verrassen door smaakvolle gerechten waarin gebruik wordt gemaakt van – je raadt het nooit – zout. En het leuke is: alle voor- en hoofdgerechten zijn te bestellen als ‘tasting’ (halve portie) of ‘sharing’ (anderhalve portie). Daarnaast is er natuurlijk een normale grootte.

Het restaurant bevindt zich in Bildenberg Europa Hotel Scheveningen. Het hotel – en daarmee dus ook het restaurant – bevinden zich op kruipafstand van de Pier van Scheveningen. Een ideale locatie als je een dagje Scheveningen achter de rug hebt of wanneer je naar het AFAS Circustheater gaat.

restaurant salt scheveningen den haag

Het menu van SALT

Heb je zin in oesters? Dan zit je goed bij SALT. Ze hebben namelijk niet alleen de klassieke oesters op het menu staan, maar ook een Oosterse variant. Als je geen oesterliefhebber bent, kun je altijd nog voor de charcuterie van speck, coppa, chorizo en tafelzuur gaan. Of go veggie en kies voor gerookte bietjes met mozzarella, wasabi, Parmezaan en ui.

restaurant salt scheveningen den haag
restaurant salt scheveningen den haag
Facebook SALT

De hoofdgerechten zijn ook niet mis. Er is keuze uit gegrilde corvina (ombervis) met zuurkool, basilicum en duindoornbes, maar ook Mechelse koekoek met ravioli, duxelles, groene asperges en biet staat op het menu. Als vegetarische optie is er een pompoenrisotto met ei, groene asperges en Parmezaan. O, en bistroklassiekers als steak met friet of fish and chips.

Food sharing met een SALT Special

Liever je eten delen? Ga dan voor één van de SALT Specials, die speciaal op de kaart zijn gezet om te delen. De keuze is uit sashimi (tonijn, Teryaki, komkommer, rettich, wasabi, nori en wakame), een Croque Madame (brioche, truffel, Madeira, pastrami, kwartelei en leverkrul) of een klassieke Surf ‘n Turf (runderlende, reuzengamba, truffel en limoen).

restaurant salt scheveningen den haag
restaurant salt scheveningen den haag

Het adres van restaurant SALT in Scheveningen

Zwolsestraat 2
2587 VJ Den Haag

Restaurant SALT is elke dag geopend van 18:00 tot 21:30. Op zondag openen ze een uurtje eerder, namelijk om 17:00. Reserveren doe je via de website. Wil je ook een nacht in Scheveningen verblijven, dan kun je er uiteraard een nachtje in het hotel bij boeken.

restaurant salt scheveningen den haag

Bron afbeeldingen: Facebookpagina SALT

Meer hotspots in Den Haag

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.