Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Restaurants 22 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Bij het industriële ONE in Roermond is dineren een avontuur

Voor een echte smaaksensatie in het zuiden van het land kun je goed terecht bij ONE in het Limburgse Roermond. Naast dat het sterrenrestaurant keer op keer een nieuwe smaakbeleving op tafel zet, heeft het ook een prachtige, industriële locatie aan de Roer. Je kunt dineren in het prachtige, industriële interieur binnen, maar ook heerlijk (na)tafelen op het terras aan het water.

One in Roermond is genieten pur sang

In het Limburgse Roermond vind je sterrenrestaurant ONE. Een plek waar je terecht kunt voor een diner of lunch op hoog niveau én op een bijzondere locatie. Je vindt ONE in het oudste, industriële pand van de stad. Een plek waar chefkok Edwin Soumang zijn ziel en zaligheid stopt in de gerechten in de ‘New Dutch Cuisine’.

Zoals ONE het zelf zegt, is eten een avontuur en neemt het restaurant je mee op een culinaire reis. Ze bieden een fijne eetervaring en creëren jouw perfecte, culinaire moment. Leuk feitje: bij ONE kun je in de keuken dineren aan de Chef’s Table en zo het team haar werk zien doen in de keuken.

Restaurant ONE
Bron: ONE

Een spannend menu met fijne wijnen

De gerechten die bij ONE uit de keuken komen, zijn gemaakt van lokaal geteelde groenten. Het restaurant heeft een eigen stadstuin in Roermond van 1000m2 waarin groenten, fruit, kruiden en bloemen groeien die in de gerechten worden gebruikt. Dagelijks plukken de koks de ingrediënten die nodig zijn om jouw gerecht te maken. Eén ding staat vast: hier eet je vers, biologisch en seizoensgebonden.

Woon je in Roermond en heb jij groene vingers? Dan kun je ook vrijwilliger worden in de ONE tuin!

Gerecht bij restaurant ONE in Roermond
Bron: Restaurant ONE

Openingstijden en adres ONE in Roermond

Je vindt ONE aan de Roer in de Limburgse stad. Het adres: ECI 17 in Roermond. Het restaurant is vrijdag en zaterdag geopend voor lunch van 12:30 tot 14:00 en van dinsdag t/m zaterdag kun je er terecht voor diner van 17:30 tot 21:00 (op vrijdag en zaterdag vanaf 18:00)

Bijzonder restaurant om te genieten in Roermond

Restaurant ONE is niet de enige bijzondere plek in Roermond waar je uitgebreid kunt genieten. Bij het Arresthuis kun je eten én slapen op een wel heel spectaculaire locatie: een oude gevangenis.

In Roermond kun je ook heerlijk Italiaans dineren of low-key een fijne koffie drinken bij Coffeelovers.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.