Redactie
Redactie Dineren 25 jun 2013
Leestijd: 1 minuut

Natuurlijk Smullen

Verantwoord snacken, wie had dat gedacht? In Amsterdam Oud-West kan het toch echt, en wel bij de gezellige Haagse Helen Geul in haar bio snackbar ‘Natuurlijk Smullen’. Het idee ontstond uit haar eigen vraag naar biologische snacks (“Ook mensen die bewust hun voeding kiezen, willen lekker snacken.”) en toen ze merkte dat er nog steeds (te) weinig snackbars vegetarische en glutenvrije opties verkochten, was ze helemaal overtuigd van haar idee.

Inmiddels is de snackbar bekend onder velen in de stad en heeft ze een waslijst aan vaste klanten. Het leuke is dat behalve de frituurlucht, bijna niets je doet denken aan een klassieke snackbar. Het doet meer denken aan een gezellig eethuisje met een houten bar en leuke, verschillende tafels en stoelen. Daarnaast is Helen zelf standaard aanwezig en kom je alleen al terug voor haar Haagse tongval en gezelligheid.

Het eten? Dat smaakt al helemaal naar meer! Handgesneden frites, de lekkerste vega bitterballen, saté van tofu, bionaise en homemade kaasstengels (yes, please!). En oja, de satésaus moét je nemen!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.