Redactie
Redactie Restaurants 5 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Meneer De Wit Heeft Honger

Dol op de smaken van het gebied rondom de Middellandse Zee? Ga dan zeker een keer eten bij Meneer De Wit Heeft Honger en geniet van pulpo, langzaam gegaard vlees, geroosterde prei met romescosaus en meer… 

In het zonnige Zuiden van Marokko leerde chef Simo al op jonge leeftijd koken van zijn oma. Puur eten staat bij hem hoog in het vaandel en in verschillende steden als Amsterdam en Barcelona ontwikkelde hij zijn kunsten nog verder.

Dit zie je dan ook zeker terug in zijn gerechten. Verwacht veel invloeden uit het Middellandse Zee gebied, prachtige kruiden, aromatische specerijen en vooral verse ingrediënten.

Het menu bestaat uit gerechten die ideaal zijn om met je tafelgenoten te delen. Verwacht veel groentegerechten, maar ook voldoende vis, vlees en gevogelte.

Voorbeelden zijn gegrilde little gem met ansjovis, Parmezaandip en een gefrituurd eitje, burrata met avocado-crème en geroosterde prei met romescosaus. Maar dat is nog niet alles!

Zo zijn er ook gefrituurde inktvisjes, pulpo met citroen en peper, langzaam gegaarde kalfstong met pruimen en piepkuiken met ingemaakte citroen. Als daar het water niet van in je mond loopt, dan weten wij het ook niet meer!

Meneer de Wit Heeft Honger is dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 18.00. Kijk op de website voor het menu. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.