Redactie
Redactie Restaurants 22 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Bij koffiezaak Kamu (Fins voor makker) in Breda voel je je helemaal thuis

Dit jaar opende Kamu haar deuren in Breda na een spannende crowd-funding actie. Inmiddels zijn ze al even gesetteld en is het precies de plek die de eigenaren Ralf en Rob voor ogen hadden: een café waar je even of de hele dag zit, alleen of met je vrienden, zolang je je er maar op je gemak voelt.  

Rob en Ralf waren de eenheidsworst in Breda zat en dus namen ze het heft in eigen handen. De band met de klanten staat centraal en met de naam Kamu (Fins voor ‘makker’) slaan ze de spijker op z’n kop.

Kamu in Breda

De core business van Kamu is op te delen in tweeën: fietsen en koffie. In de winkel verkopen ze fietsen die niet overal verkrijgbaar zijn en in de werkplaats kun je zelf of met hulp van het personeel aan je fiets sleutelen.

Heb je zin om even niets te moeten, neem dan vooral plaats in het café. Hier geniet je in een ongedwongen sfeer van koffie, een goed stuk taart en rijkelijk belegde broodjes, en voel je de passie van de twee oprichters.

Wees niet bang: ook als je niet thuis bent in de wereld van fietsen ben je hier meer dan welkom!

Adres Kamu

Je vindt Kamu aan de Boschstraat 31 in Breda. Kamu is dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 09.00, behalve op zondag. Dan slapen ze uit en openen ze de deuren om 11.00.

Uit eten in Breda

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.