Redactie
Redactie BBQ, Grill 19 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Holy Smoke

Met een industrieel interieur en huisstijl is Holy Smoke een van dé nieuwe hotspots in Rotterdam. In dit restaurant kom je voor de gerechten van de loeihete grill, stoere cocktails en de bijzondere sfeer.

Het menu is opgedeeld in dieren: de koe, het varken en de poussin komen alle drie aan bod. Daarnaast zijn er nog de categorieën seafood en veggies, die (logischerwijs) staan voor dieren uit de zee en groenten, ofwel vegetarische gerechten.

Bij Holy Smoke is het hip en dus kun je er ook de steeds meer ingeburgerde surf & turf bestellen. Maar in plaats van vaste combinaties, kun je hier de gerechten uitbreiden met het surf-gedeelte, waarvoor je een meerprijs betaalt.

Naast de grill serveren ze er ook burgers, salades en broodjes, allen met veel vlees (ook een aantal opties met vis of vega) en populaire smaakmakers als bacon en barbecuesaus.

Verder zijn de gerechten ‘kaal’, dus ben je snel geneigd om een aantal van de bijgerechten te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit net zo populaire coleslaw & geroosterde maïs, maar ook friet, crushed potatoes, gegrilde groenten en een tomatensalade.

Prijzen variëren, maar voor een gemiddeld hoofdgerecht betaal je 15,-, reken daarbij nog zo’n 4 à 5 euro voor een bijgerecht en je zit op 20,- voor het eten per persoon.

Holy Smoke is 7 dagen per week geopend vanaf 10.30. Kijk op de website voor meer informatie en de menukaart.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.