Redactie
Redactie Afhalen 20 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Rauwdouwer

Rauwdouwer is dé plek voor overdag. Of je nu zin hebt in thee met scones en clotted cream, een stevige punt taart, goed belegde broodjes, een dikke hamburger of juist een ambachtelijke quiche; je vindt het hier allemaal.

Na in de keukens te hebben gewerkt van onder andere Mangiare, Ballroom en The Suicide Club, werd het tijd voor eigenar Loran Reemer Brandenburg iets eigens waar hij precies kan doen wat hij zelf wil.

De passie van Loran is groot en voel je meteen. Zo staan op de kaart een goddelijke chocoladebrownie en een killer aardbeiencheesecake, maar ook een taart met kardemom en witte chocolade, cake met gekaramelliseerde sinaasappel en een chocolade-bietentaart.

Fijn is ook dat hij houdt van genieten zonder gedoe, denk bijvoorbeeld aan een lunch met een Reuben sandwich, een broodje buikspek of juist kippenleverpaté. Daarbij zijn de prijzen vriendelijk (€4,50 voor een broodje en €10,50 voor een hoofdgerecht) én kun je alles ook meenemen.

Rauwdouwer is 6 dagen per week geopend, waarvan dinsdag tot en met zaterdag tot 20.00 en op zondag tot 18.00. Kijk op de website voor meer info. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.