Culy
Culy Afhalen 20 november 2015

Rauwdouwer

Rauwdouwer is dé plek voor overdag. Of je nu zin hebt in thee met scones en clotted cream, een stevige punt taart, goed belegde broodjes, een dikke hamburger of juist een ambachtelijke quiche; je vindt het hier allemaal.

Na in de keukens te hebben gewerkt van onder andere Mangiare, Ballroom en The Suicide Club, werd het tijd voor eigenar Loran Reemer Brandenburg iets eigens waar hij precies kan doen wat hij zelf wil.

Rauwdouwer Rotterdam4Rauwdouwer Rotterdam

De passie van Loran is groot en voel je meteen. Zo staan op de kaart een goddelijke chocoladebrownie en een killer aardbeiencheesecake, maar ook een taart met kardemom en witte chocolade, cake met gekaramelliseerde sinaasappel en een chocolade-bietentaart.

Fijn is ook dat hij houdt van genieten zonder gedoe, denk bijvoorbeeld aan een lunch met een Reuben sandwich, een broodje buikspek of juist kippenleverpaté. Daarbij zijn de prijzen vriendelijk (€4,50 voor een broodje en €10,50 voor een hoofdgerecht) én kun je alles ook meenemen.

Rauwdouwer is 6 dagen per week geopend, waarvan dinsdag tot en met zaterdag tot 20.00 en op zondag tot 18.00. Kijk op de website voor meer info. 

Rauwdouwer Rotterdam8Rauwdouwer Rotterdam6Rauwdouwer Rotterdam11

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Rauwdouwer
Sluiten