Redactie
Redactie Inspiratie 19 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

WiFi & Wafels: dit zijn de beste hotspots om te werken in Haarlem

In deze nieuwe rubriek op Culy.nl verzamelen we de beste plekjes door heel Nederland waar je urenlang met je laptop kunt zitten werken (of video’s bekijken, door recepten scrollen…). Voorwaarden zijn dat de WiFi gratis is, de koffie goed gezet en je er een keur aan heerlijkheden kunt bestellen om je maag mee te temmen. Na Amsterdam, Leiden, Groningen en Utrecht is vandaag Haarlem aan de beurt. 

Bar Wolkers

Het interieur van Bar Wolkers is een mix van nieuwe en vintage meubelen, de broodjes zijn ruim belegd en aan een voedzaam ontbijt is ook gedacht. Een groot pluspunt zijn de stopcontacten die in ruime getale aanwezig zijn: onder elke tafel langs de muren vind je ze.

Bar Wolkers – Gedempte Oude Gracht 139

Jetties

Jetties is dé plek in Haarlem voor lekker, gezond en biologisch eten. Je kunt er alles afhalen of ter plekke opeten aan de prachtige lange houten tafel. Fijn is dat je er veel glutenvrije opties hebt en dat de ingrediënten allemaal kakelvers zijn.

Jetties – Kruisweg 57

Anne & Max

Van Anne & Max zijn we al lange tijd fan. Waarom? Dit is de ultieme mix van uitgebreide ontbijtjes, gezonde lunches en goede koffie. Ook de sapjes zijn er heerlijk en de sfeer is er eigenlijk altijd relaxt: of de zaak nu bijna leeg is of gevuld met kinderwagens.

Anne & Max – Zijlstraat 68

To Amuse

To Amuse is begin dit jaar geopend in een prachtig pand aan de centraal gelegen Zijlstraat. Hier kun je elke dag van de week vanaf 12.00 aanschuiven (hopelijk gaan ze in de toekomst nog eerder open) en aan de slag gaan onder het genot van gastronomische hoogstandjes.

To Amuse – Zijlstraat 56-58

Yoghurt Barn

Ook Yoghurt Barn is favoriet bij de Culy redactie en niet alleen omdat de meisjes achter de toonbank zo lief zijn. De yoghurt is er werkelijk to die for, of je nu kiest voor hangop, volle of Griekse yoghurt en welke toppings je ook neemt. Ook fijn: wil je jezelf trakteren op iets zoets? Ze serveren ook zalige zoetigheden.

Yoghurt Barn – Kruisstraat 15

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.