Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 1 feb 2017
Leestijd: 2 minuten

Het Kroketloket in Den Haag staat in het teken van… kroketten!

Wandel je door het centrum van Den Haag, stop dan even bij Het Kroketloket voor de lekkere trek. Bij deze (snack)bar draait het helemaal om onze favoriete Hollandse snack.

Het Kroketloket is de eerste krokettenwinkel van Nederland en wordt gerund door twee broers uit een horecafamilie. Zij maken handgemaakte kroketten. Lekker!

Het Kroket Loket #kroket #hetkroketloket #togo #trendyfood #foodlover #foodhunter #foodhuntermarielle #kroketlovers #allweneed #snack #thehague #thehague_070 #travelthehague #denhaagtogo #denhaag #lunch #hotspotdenhaag #chorizokroket #paddenstoeltruffelkroket #elkeweekeenkroket

36 Likes, 3 Comments – Me, Prince Boss and mr. B. ❤️ (@bella_marielle) on Instagram: “Het Kroket Loket #kroket #hetkroketloket #togo #trendyfood #foodlover #foodhunter…”

Kroketten met pekingeend bij Het Kroketloket

Hier vind je niet alleen de klassieke rundvleeskroket, maar ook kroketten met pekingeend, chorizo, garnalenkroketten en een kroket met een vulling van pulled pork. Voor de vegetariërs zijn er kroketten met truffel-bospaddenstoel, een kaaskroket en een groentekroket. Eet ze op een broodje van bakker Het Hof van Noman (wit of bruin), of zo uit het vuistje.

Kun je niet kiezen? Ga dan voor de krokettenproeverij, met 6 verschillende kroketjes.

Heaaaaven #kroket #kroketloket #snackbarlife

71 Likes, 7 Comments – annemieke loef (@annemiekeloef) on Instagram: “Heaaaaven #kroket #kroketloket #snackbarlife”

Mosterd & mayo

Lekker bij je kroketje: verschillende mosterdsauzen om uit te kiezen. Één uit Dyon, één uit de Zaanstreek of een zachte mosterdmayonaise. En over mayonaise gesproken: daarvan staan zes verschillende soorten op het menu, van kerrie tot tartaar-mayonaise.

Drink er een fris sapje of een smoothie bij. Maar een kopje koffie of thee met een gebakje kun je hier ook krijgen.

Is het ook echt een loket?

Met zo’n naam hadden wij stiekem gehoopt op een soort loket dat uit de muur zou steken. Dát is Het Kroketloket niet. Maar je kunt je kroketje wel weghappen in een frisse zaak met een tof interieur. En da’s ook leuk! Afhalen kan hier trouwens ook.

Het Kroketloket is van maandag t/m zondag van 11:00 tot 18:00 uur open; op donderdag t/m zaterdag zelfs tot 20:00 uur.

Uit eten in Den Haag

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.