Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Restaurants 9 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Vincenzo’s in Den Haag: traditionele pizza’s met een originele twist

Van een goede pizza kunnen we enorm blij worden. En die goede pizza’s, die serveren ze in restaurant Vincenzo’s in Den Haag. In een traditionele houtoven worden de pizza’s met veel liefde klaargemaakt, en dat proef je! Daarnaast is deze hotspot ook nog eens een fijne, hippe plek om aan te schuiven.

Broer van De Groene Parel

Vincenzo’s is van dezelfde eigenaar als De Groene Parel, een tof visrestaurant aan de overkant van de straat waar we al eerder langs gingen.

Het eerste wat opvalt aan Vincenzo’s, is de mintgroene voorgevel en het lichte interieur. Strakke leren banken, veel wit en groen en bovendien veel licht. Een goede plek om te toeven terwijl je van jouw heerlijke pizza geniet. Want heerlijke pizza’s, daar gaat het écht om als je de deuren van Vincenzo’s binnen stapt.

Vincenzo's Den Haag
Bron: Vincenzo's

Wat staat er op het menu?

Je begint je etentje bij Vincenzo’s goed met een lekker glas wijn of een speciaalbiertje. Bij de pizzeria worden lokale producten in het zonnetje gezet. Ook wordt er gebruik gemaakt van producten van Italiaanse bodem. Met de combinatie van de zelfbedachte recepten van ‘di papa Renato’ en de extra liefde die dagelijks in de pizza’s worden gestopt, kunnen we ons niet anders voorstellen dan dat de pizza’s hier overheerlijk zijn.

Natuurlijk staan bij deze pizzeria klassiekers als Pizza Margherita, Napoli op de kaart, maar hoe klink ‘crudo e tartufo’, een pizza met Parmaham, Parmezaanse kaas en witte truffelolie? Of de ‘finocchiona’ met venkelsalami, mascarpone en rucola? Tip: vraag naar de pizza della settimana (pizza van de week) en laat je verrassen met een originele creatie van de chefs.

Vincenzo's pizzeria Den Haag

Carbs & toetjes

De echte zoetekauw begint pas écht te kwijlen bij de toetjes die bij Vincenzo’s op het menu staan. Want zien we daar nou, naast de tiramisu, een Pizza Chocolate? We kunnen niet wachten om die te bestellen. En daarna stiekem nog een keer, omdat het kan.

Liever thuis genieten van je pizza? Bij Vincenzo’s kun je je pizza ook afhalen: ‘We also do takeaway in case you want to cut your carbs at home’. Kijk, daar kunnen we om lachen.

Pizza van Vincenzo's in Den HAag

Het adres van Vincenzo’s in Den Haag

Prins Hendrikstraat 75
2518 HL Den Haag

Vincenzo’s is elke dag geopend van 17:00 – 23:00. Je kunt hier dus alleen dineren. Je kunt reserveren via [email protected] of vanaf 15:00 uur bellen met 070-7370381. Meer informatie op de website.

Ergens anders eten in Den Haag?

Vincenzo's pizzeria Den Haag

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.