Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 2 feb 2017
Leestijd: 1 minuut

OMG: Ben & Jerry’s lanceert ijsrepen met chocolade eromheen

Het ijs van Ben & Jerry’s kun je niet gauw genoeg naar binnen lepelen. Zó. Lekker. In Amerika kwamen deze week ijsrepen van Ben & Jerry’s op de markt, de zogeheten ‘pint slices‘.

Dikke plakken ijs met chocolade

De ijsrepen heten ‘pint slices’, omdat ze rond zijn; letterlijk alsof je een beker (oftewel: pint) Ben & Jerry’s op z’n kant legt en er dikke plakken uit snijdt. Maar ze hebben daarnaast ook nog een laagje knapperige chocolade gekregen.

Ben & Jerry's pint slices

Vier smaken ijs

De repen zijn er in vier smaken: chocolate chip cookie dough (yay!), chocolate fudge brownie, vanilla peanut butter cup en de enkel in Amerika verkrijgbare ijssmaak ‘Americone Dream’. Die ijssoort is een samenwerking met talkshowhost Stephen Colbert en bestaat uit vanille-ijs met karamelslierten en stukjes wafel met fudge en pure chocolade.

Waar kun je ze kopen?

De ‘pint slices’ van Ben & Jerry’s zijn in Amerika te koop vanaf februari. Een verpakking met drie stuks kost iets meer dan €4,50 euro. De repen met chocolate chip cookie dough zijn daar ook per stuk te koop voor €2,50 euro.

We polsten vandaag bij Ben & Jerry’s of deze variant naar Nederland komt, en helaas zeggen zij dat deze repen ‘voorlopig niet’ naar ons land komen. Snik! Maar zeg nooit nooit…

Ben & Jerry's pint slices
Ben & Jerry's pint slices

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.