GlouGlou

Culy 16 mrt 2016 Restaurants

Bij de knusse wijnbar GlouGlou in de Amsterdamse Pijp drink je alleen Vins naturel, ofwel wijn die wordt gemaakt zonder of met zo min mogelijk chemisch en technologisch ingrijpen.

Samen met Lior Bonshtain opende eigenaar Paul Witte de bar. De naam GlouGlou staat voor het geluid wat je hier het meest zult horen: mensen die slokjes wijn nemen, ofwel ‘slokslok’.

Op het menu vind je ruim zestig Vins naturel (en ook biertjes, fris en andere drankjes voor als je niet van wijn houdt), waarvan je er altijd ten minste tien per glas kunt bestellen. Leuk is dat je de wijnen ook mee naar huis (of het park) kunt nemen, zodat je wanneer je maar wilt kunt genieten van de heerlijke smaken.

Glouglou AmsterdamGlouGlou Amsterdam2

De wijnen zijn verkrijgbaar vanaf €4,80 per glas en je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Ook geven de eigenaren en de rest van de bediening maar al te graag advies, zodat je precies drinkt wat je lekker vindt.

Voor de lekkere trek serveren ze ook (borrel)hapjes en tijdens zonnige dagen gaat het sfeervolle terras open.

GlouGlou is zeven dagen per week geopend. Kijk op de Facebook-pagina voor meer informatie. 

Vino y jamon con Elisabeth!

A photo posted by Maud (@maudgerards) on

Reageer op artikel:
GlouGlou
Sluiten