Redactie
Redactie Koffiesalon 2 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Gallery 3

Op de Amsterdamse Bilderdijkstraat vind je sinds kort Gallery 3, een gezellig café waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel of kop koffie met huisgemaakte taart. Ook ben je hier meer dan welkom als je een middagje wil werken met je laptop. 

De eigenaren wilden een plek creëeren iedereen welkom is. De kaart wisselt regelmatig, maar kent ook zijn klassiekers.

In de keuken wordt alleen gewerkt met dagverse, lokale en regionale producten en zoveel mogelijk wordt huisgemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de Aziatische visburger met koriander en citroengras, een tosti met pekelvlees, French toast met banaan en de godelijke cheesecake met balsamicosiroop.

Maar ook de klassieke American pancakes met vers fruit en maple syrup, een eitje op brood (fried, scrambled of een omelet), salade met pompoen en belegde broodjes met onder andere avocado, gegrilde groenten en een BLTC (BLT met kip) mogen niet ontbreken.

De prijzen zijn gemiddeld voor Amsterdamse begrippen. Zo doet een ontbijtje tussen de €5,- en €7,50, betaal je voor een broodje maximaal €7,50 en is er altijd een soep van de dag voor €4,50.

Op dit moment is Gallery 3 alleen nog maar overdag open, maar vanaf de zomer willen ze ook lunches en diner voor take away aanbieden. Houd de Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.