Redactie
Redactie België 1 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

BODO

Bij BODO geniet je van de Vlaamse keuken, op smaak gebracht door internationale invloeden. Zo vind je er Vlaamse asperges en stoemp, maar ook gerechten als chili con carne en Libanese balletjes op de kaart.

De sfeer is gezellig en ook het terras is een aanrader om plaats te nemen. Tijdens de lunch serveren ze een menu van twee gangen, à €19,- per persoon.

Later op de dag geniet je van de heerlijke cocktails, eventueel met een lekker borrelhapje. Verwacht hier geen standaard frituursnacks, maar simpele maar culinaire hoogstandjes. Denk aan een bordje charcuterie, rillettes en huisgemaakte gehaktballetjes met smaakvolle dip.

Tijdens het diner zijn de gerechten minstens zo smakelijk. De kaart is klein, maar dat mag de pret niet drukken. Leuk is dat de typisch Vlaamse ingrediënten worden afgewisseld door exotische, waardoor er letterlijk voor ieder wat wils tussenzit.

Prijzen doen gemiddeld €10,- voor een voor- of nagerecht, en hoofdgerechten bestel je voor gemiddeld €18,-. Voorbeelden zijn mosseltjes en bloemkoolsoep met garnaaltjes vooraf, gevolgd door pasta vongole, vis van de dag en gegrilde entrecôte. Als dessert zijn er klassiekers als crème brûlée en een kaasplankje.

 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.