Redactie
Redactie Restaurants 8 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Bij Down Town in Nijmegen staat er all day brunch op het menu

Als je wilt ontbijten als een koning(in) moet je bij Down Town in Nijmegen zijn. Maar ook voor een onvergetelijke lunch en brunch kun je bij hen terecht. 

In een klein straatje in het midden van Nijmegen vind je het all day brunch concept van Down Town. Het kleine knusse restaurantje met grote ramen heeft een wisselend menu. De eigenaren hebben zich laten inspireren door alle plekjes waar ze verliefd op zijn. Van het prachtige Parijs tot aan het edgy New York.

Down Town Nijmegen
Bron: Down Town Nijmegen

Zoet ontbijtje

Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, snappen ze als geen ander. Geen saaie ontbijtjes hier, maar heerlijke wentelteefjes met karamelappeltjes en vanilleroom, scones met huisgemaakte jam en clotted cream. En ook de almond croissantjes met een laagje poedersuiker moet je proberen.

Wij worden vooral erg vrolijk van de American pancakes met maple syrup, blauwe bessen, banaan en bacon! Ook als je op zoek bent naar een vega of vegan verwenmomentje is er genoeg keus. Wat denk je bijvoorbeeld van bananenbrood met soya yoghurt en vers fruit?!

Tropical Passion Summer Splash ??☀ #downtownnmgn

236 Likes, 15 Comments – DOWN TOWN (@downtown_brunch) on Instagram: “Tropical Passion Summer Splash ??☀ #downtownnmgn”

Brunch all day long

Ook de lunch is verre van saai: Fritatta met seizoensgroenten en salade, Tortilla salade met gemarineerde bio-kip, avocado, mais, zwarte bonen en zure room. Als je tussen de middag wel wat extra energie kan gebruiken is er een heerlijke Power salade met gegrilde vergeten groenten, parelgort en feta.

Down Town is een fijne plek om samen met vrienden te genieten van de lunch. Maar ook om alleen op zondagmiddag tot jezelf te komen met een versgebakken stuk taart. Een hapje eten kost tussen de €3,50 euro en €10 euro. En dat is een goede deal voor al het lekkers wat je krijgt.

Avo toast ? ?? // ? @healthinut #toastavocado #alltimefavorite #avocado

142 Likes, 3 Comments – DOWN TOWN (@downtown_brunch) on Instagram: “Avo toast ? ?? // ? @healthinut #toastavocado #alltimefavorite #avocado”

Het adres van Down Town:

Kannenmarkt 16
Nijmegen

Woensdag tot en met zondag van 08:30 – 17:00 uur.

Nog meer fijne plekjes voor ontbijt en lunch

Visje in de zee, visje in je buik ?? #makreel #makreelmelt #veganpita #peanutbuttertoast #kefirvanisa

119 Likes, 2 Comments – DOWN TOWN (@downtown_brunch) on Instagram: “Visje in de zee, visje in je buik ?? #makreel #makreelmelt #veganpita #peanutbuttertoast…”

Have fun today, see you tomorrow ?

103 Likes, 1 Comments – DOWN TOWN (@downtown_brunch) on Instagram: “Have fun today, see you tomorrow ?”

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.