Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 24 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Café Elize in Utrecht: ontbijten, lunchen en brunchen op het terras

Café Elize zit op één van de fijnste plekjes van Utrecht: aan de Mariaplaats. Hartje centrum en toch rustig. Hier wil je op het terras zitten! En als je geluk hebt, brengt het naastgelegen conservatorium fijne achtergrondmuziek.

Bij dit foodcafé kun je ontbijten, lunchen en borrelen. De zaak wordt gerund door zussen Michelle en Anne. Zij vernoemden het café naar hun moeder, maar het is tegelijkertijd een verwijzing naar Beethoven’s Für Elise, vanwege het naastgelegen conservatorium.

Overvloed

Bij Café Elize is er lekkers in overvloed. Koffie, taartjes, koeken, belegde broodjes, salades, wafels, sapjes… Álles wordt hier vers gemaakt. Tot en met de mayonaise aan toe.

Eet hier bijvoorbeeld een croissant met truffelkaas en roerei, eenpersoons kaasfondue met pittige Camembert, of een heerlijke spaghetti. Ze zijn al vanaf 08:00 uur open, dus je kunt hier lekker op het terras ontbijten.

Proost!

En bij Café Elize houden ze ook wel van een drankje: bestel een lekkere mimosa bij je lunch of ga voor een brunch met champagne. Santé.

Café Elize is elke dag geopend vanaf 08:00 uur tot 19:00 uur. Op vrijdag zelfs tot 20:00. Zondags kun je er tussen 09:00 en 18:00 uur terecht.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.