Culy
Culy Dineren 15 juni 2015

Café De Nieuwe Wereld

Culy-lezer Rick tipte ons De Nieuwe Wereld in Oss. Een persoonlijke zaak waar je terecht kan voor lunch, borrel en diner, en waar wordt gewerkt met het motto ‘7 dagen per week eten, drinken en genieten van het leven’. Daar houden wij van!

Op het menu vind je verschillende koffiespecaliteiten, lekkere broodjes, cocktails, maar liefst 40 soorten (speciaal)bier en gerechten van over de hele wereld. Allen voor sympathieke prijzen, zo betaal je voor een gemiddeld broodje €7,- en voor een hoofdgerecht rond de €16,-.

De kaart kent verschillende stijlen met verschillende klassiekers als sashimi, gyoza, caprese, burgers en pasta. Hierdoor is er voor ieder wat wils, of je nu jong of oud, vegetariër of carnivoor bent.

Bijzonder is dat bij De Nieuwe Wereld Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staat. Dit is te zien aan het feit dat ze gedurende bepaalde periodes met behulp van de gasten een bedrag sparen, dat later wordt geïnvesteerd in de Osse samenleving. Dit doen ze door per bestelde maaltijd een bijdrage af te staan.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Café De Nieuwe Wereld
Sluiten