Culy
Culy Inspiratie 15 juni 2015

Eten Centraal: pop-ups met lokaal streetfood openen op Rotterdam CS

Eten Centraal is een nieuw initiatief van The Food Line-up (onze partners bij Culy Food Festival) waarbij gedurende een beperkte periode verschillende lokale ondernemers hun gerechtjes zullen verkopen op Rotterdam Centraal Station. Wachten op de trein was nog nooit zo lekker!

Dinsdag 16 juni om 11.00 gaat het pop-up concept van start en vanuit tijdelijk leegstaande winkelruimtes zullen de eerste zaakjes hun deuren openen. Op deze manier kunnen ook reizigers genieten van al het lekkers van een aantal (vaak kleinschalige) ondernemers uit de stad.

Eten Centraal Rotterdam CS

Elke twee weken vindt ‘de Wissel’ plaats, waarbij weer een nieuwe ondernemer plaats mag nemen in het stukje station. Hierbij zullen onder andere Old Scuola Pizza Napolitana, Man met Bril Koffie, Fritez Haute friture en Allegaartje Korean Food hun heerlijkheden verkopen.

Eten Centraal is een initiatief van The Food Line-up in samenwerking met NS Stations. Het doel is om reizigers te verrassen met een twee-wekelijks wisselend aanbod. En als het een succes blijkt, wordt het concept wellicht ook gestart op andere stations. Wij zijn fan!

Inmiddels is Eten Centraal gesloten. Kijk voor meer informatie over de mogelijke nieuwe pop-ups, ondernemers en heerlijkheden op de website of Facebook-pagina.

EtenCentraalBobSiers070 EtenCentraalBobSiers042

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Eten Centraal: pop-ups met lokaal streetfood openen op Rotterdam CS
Sluiten