Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Restaurants 16 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Ontbijten tussen de kleurrijke gerechten en groene planten bij Benji’s Amsterdam

Een plek waar je koffie kan drinken en lekker kunt eten tussen de planten, dat is waar het bij Benji’s in Amsterdam op neer komt. Het fijne all-day-breakfast restaurant bestaat al langer in Amsterdam-Oost, maar opende onlangs een nieuwe vestiging in Amsterdam-West: Benji’s Toko.

Bij Benji’s schuif je aan om te nippen van een kop duurzame koffie (van de Nederlandse koffiebranderij Peeze) in een luie stoel of om te genieten van een verfrissende fruit bowl met al het goede voor je dagelijkse portie vitamines.

Benji’s in Amsterdam-Oost en -West

De vestiging in Amsterdam-Oost is een fijne all-day-breakfast spot met een menukaart vol gerechtjes die je zo op je Instagram feed kwijt kunt. Gezonde bowls, kleurrijke salades en toast met eitjes of avocado, je krijgt er ongetwijfeld trek van.

In Amsterdam-West is Benji’s Toko net iets langer open en kun je ook aanschuiven voor een Aziatisch diner. Denk aan een rijsttafel, maar ook zeker aan gerechten als gado gado rolls, maiskoekjes en pangsit goreng.

Which one is your fave? ? #benjisamsterdam

373 Likes, 20 Comments – Benji’s (@benjisamsterdam) on Instagram: “Which one is your fave? ? #benjisamsterdam”

Our TUNA MELT, perfect hangover cure! ? #benjisamsterdam

272 Likes, 9 Comments – Benji’s (@benjisamsterdam) on Instagram: “Our TUNA MELT, perfect hangover cure! ? #benjisamsterdam”

Het interieur van het ontbijtrestaurant is trouwens ook alles behalve onaardig. De zaak – op beide locaties – staat en hangt bomvol planten. Dit maakt dat je je er gauw relaxt en thuis voelt, en natuurlijk dat het er ontzettend hip uitziet.

Ook de bediening helpt daar trouwens graag aan mee, want die zijn net zo relaxt als het interieur.

????? = ? #benjisamsterdam

188 Likes, 2 Comments – Benji’s (@benjisamsterdam) on Instagram: “????? = ? #benjisamsterdam”

Dit wil je proberen: Hier eet je het lekkerste bananenbrood in Amsterdam

Adres Benji’s in Amsterdam

Je vindt Benji’s in Amsterdam-Oost op de Wibautstraat 196. In Amsterdam-West is het adres Baarsjeweg 188. In Oost kun je er elke dag behalve maandag van 9 tot 17 aanschuiven. In West kun je er ook ‘s avonds terecht voor een heerlijk diner.

All-day-breakfast in Amsterdam

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.