Redactie
Redactie Diner 17 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Zo maak je thuis de In-N-Out burger na

Een beroemde Amerikaanse burger is die van burger joint In-N-Out. Twee runderpatty’s, groot en platgeslagen, met een heerlijke cocktailsaus en gekarameliseerde uien. Zo maak je ‘m thuis!

Verhit de plantaardige olie op hoog vuur in de koekenpan en karameliseer de uien. Breng op smaak met zout en peper en bak tot goudbruin van kleur. Haal de gebakken uitjes eruit en laat de pan staan (maak deze niet schoon).

Maak de saus door alle ingrediënten hiervoor te mengen, zet eventjes opzij. Verdeel het vlees in twee balletjes en druk deze plat tussen ingeolied bakpapier en een bord (zie de video voor instructies).

Dezelfde koekenpan waar je de uien in gebakken hebt, zet je nu op hoog vuur met wat extra olie. Bak de twee hamburgers met wat zout en peper goudbruin in de pan. Leg in de laatste minuten de plakjes kaas op de burgers. Laat rusten in de pan tot de kaas een beetje gesmolten is.

Halveer het broodje en besmeer het onderste gedeelte met de saus. Doe daarop de sla, gekarameliseerde uien, de plak tomaat en de twee hamburgers op elkaar. Sluit af met de deksel van het broodje.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.