Wentelteefjes met cornflake korst

Culy 15 dec 2011 Ontbijt

OMG, wij zijn dol op wentelteefjes. Deze variant heeft een knapperige cornflake korst en is supermakkelijk te maken.

Klop de eieren, melk en kruiden samen. Plet de cornflakes met een deegroller. Haal het brood door het ei/melk mengsel (laat goed volzuigen) en vervolgens door de cornflakes heen. Bak de wentelteefjes in een goed ingevette pan op een matig vuur, tot het brood aan beide kanten bruin is. Maak af met boter en stroop en… verslind.

  • brioche- of witbrood, in 2,5 cm sneetjes
  • 3 eieren
  • 450 ml volle melk
  • 1 / 2 theelepel kaneel
  • 1 / 4 theelepel nootmuskaat
  • 1 theelepel vanille-essence
  •  500 gram cornflakes
Reageer op artikel:
Wentelteefjes met cornflake korst
Sluiten