Redactie
Redactie Recepten 16 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Vlamtosti uit de voetbalkantine

Het nieuwste boek van foodblogger Leonie ter Veld is uit: Toffe Tosti’s. Een boek met 55 bizar lekkere tosti-recepten! Wij mogen alvast een lekker gerecht uit dit boek delen: een vlamtosti uit de voetbalkantine.

Meng het gehakt met tabasco en cayennepeper. Smeer een sneetje brood in met het gehaktmengsel en top af met een plakje kaas. Doe het andere sneetje brood erop en bak dit af tussen het tosti-ijzer. Let op dat het gehakt gaar wordt!

Tip: zet je tosti-ijzer op de laagste stand, zodat het gehakt lang genoeg de tijd heeft om te garen.

Serveer de vlamtosti met mayonaise; dat blust het geheel een klein beetje af als de tosti per ongeluk knetterheet is geworden.

Over Toffe Tosti’s

Toffe Tosti'sBen je gek op tosti’s maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan helpt Leonie je graag verder.

InToffe Tosti’s vind je bijna zestig toffe tostirecepten. Van tosti’s vruchtenhagel tot kipknakworst (maar dan wel met truffelmayonaise) en van pittige pinda tot pulled chicken. Maar ook de klassieke tostirecepten vind je in dit boek. Met handige tostitips en tostifeitjes is dit hét complete tostiboek voor de tostiliefhebber anno 2017.

Toffe Tosti’s ligt nu in de (digitale) boekwinkel voor € 19,95.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.